Seuraavat pentusuunnitelmat Lunalle kevät-kesä 2020. Uroksena Tassutuvan Napakettu. Yhdistelmä on hyväksytty jalostustoimikunnalta 1.3.2020. Lunasta voit lukea koirat-sivuilta, Nemosta täältä: 

Uskon ja toivon että tästä yhdistelmästä tulee hyvää niin luonteiden kun rakenteen puolesta. Sukusiitos% on 8 sukupolven edestä VAIN 0.19%!!! Narttujono on täynnä! Jos kiinnostuit urospennusta täytä kiitos pentukyselylomake.

Pentusuunnitelmat Myylle (Ihku April Joy) kesälle/syksylle 2020. Katso sijotuskoirat sivusta. Uros vielä auki.

Pyrimme pitämään vierailut miniminä, olette tervetulleita kerran tutustumaan meihin kun tiineys on varmistettu tai/ja toisen kerran pentujen ollessa 4-6 viikkoisia. Toivomme että yksityiselämämme ja pienlapsiperheen arkea kunnioitetaan, sekä pentujenkin. (esim. 6 pennun pentue, vierailut 3-5 kertaa per perhe, tekisi 18-30 vierailua yhteensä).

 

 

Kaikki pennut madotetaan, eläinlääkäritarkastetaan, sirutetaan, rekisteröidään,  ja kasvavat sisällä keskellä pienlapsiperheen arkea sekä tottuvat kaikenlaisin ääniin ja ympäristöihin ennen luovutusta n. 7-8 viikon ikäisinä.

Pentujen mukaan tulee pentupakkaus, hoito-ohjeet, tietoja vanhemmista ja tietysti kasvattajan tuen koko koiran elinajan aikana niin ilon kuin surun hetkillä. Joten jos et halua minut mukaasi koirasi elämään niin en ole oikea kasvattaja sinulle :) Haluan kuulla kuulumisia, haluan olla ylpeä, haluan auttaa, toivon että veisitte koiranne terveystarkastuksiin koiran saavuttua n. 1-3 vuoden iän [Lonkat, kyynärät, silmät, polvet] , tärkeää tietoa meille rodun kasvattaville ja teille omistajina myös että rajoittaako terveys esim. harrastamista normaalisti jne.

Toivon myös että niin moni terve koira kuin mahdollista jatkaisi sukua joskus elämänsä aikana (kuitenkin rajoitetusti ettei tulisi matadoreja, eli n. 4-5 pentuetta korkeintaan uroksille ja n. 1-3 pentuetta nartuille).

Kiva myös olisi jos joskus näyttelyisä myös pyörähtäisi saaden ulkopuolisen arvostelun koiran rakenteesta, muttei tämä ole ehto. Pääasia että koira saa rakastavan perheen ja kodin.

Liitän teidät, halutessanne, myös ensimmäiseen vuoteen lappalaiskoirat jäseniksi.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now