Heiki Tees photography 2019

En ota tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan.

 

Inna on astutettu Yodalla ja odotamme pentuja marraskuun 29. päivän tienoille. Tiineys on vahvistettu.

Inna on ihmisrakas, iloinen tyttö joka on luonnetestattu 140 pisteellä ja laukausvarma. Innasta voit lukea enemmän sijoituskoira sivuiltani.

Yoda on nöyrä iloinen nuori perhekoira. Sosiaalinen ja kiltti. Luulen että luonteet sopii hyvin yhteen tasoittaen molempien heikkoukset. Niin rakennellisesti myös. Innalla voisi olla paremmat takakulmaukset mutta Yodalla on tosi hyvät! Yodalla on koko purukalusto. Molemmat ovat aika niukkakarvaisia mutta laatu on tosi hyvä ja karhea. Lumi ja lika ei tartu niin helposti.

Pennut tulevat olemaan terveitä Pompesta ja DM, sekä korkeintaan kantajia prcd-PRA (Innan ollessa kantaja).

Yhdistelmä on hyväksytty jalostustoimikunnalta.

C-pentue on syntynyt ja näillä näkymin ovat kaikki varattuja.

 

Pennut tulevat olemaan terveitä vanhempien perusteella: Pompe, prcd-PRA ja DM.

En ota varauksia ja kyselyitä vastaan tästä yhdistelmästä, Jielliksen omistaja hoitaa myynnin ja päätökset. 

Yhdistelmä on hyväksytty jalostustoimikunnalta.

 

Kyselyt : jiellis.hasse@gmail.com (Camilla ja John Stenberg)

 

Kaikki pennut madotetaan, eläinlääkäritarkastetaan, sirutetaan, rekisteröidään,  ja kasvavat sisällä keskellä pienlapsiperheen arkea sekä tottuvat kaikenlaisin ääniin ja ympäristöihin ennen luovutusta n. 7-8 viikon ikäisinä.

Pentujen mukaan tulee pentupakkaus, hoito-ohjeet, tietoja vanhemmista ja tietysti kasvattajan tuen koko koiran elinajan aikana niin ilon kuin surun hetkillä. Joten jos et halua minut mukaasi koirasi elämään niin en ole oikea kasvattaja sinulle :) Haluan kuulla kuulumisia, haluan olla ylpeä, haluan auttaa, toivon että veisitte koiranne terveystarkastuksiin koiran saavuttua n. 1-3 vuoden iän [Lonkat, kyynärät, silmät, polvet] , tärkeää tietoa meille rodun kasvattaville ja teille omistajina myös että rajoittaako terveys esim. harrastamista normaalisti jne.

Toivon myös että niin moni terve koira kuin mahdollista jatkaisi sukua joskus elämänsä aikana (kuitenkin rajoitetusti ettei tulisi matadoreja, eli n. 4-5 pentuetta korkeintaan uroksille ja n. 1-3 pentuetta nartuille).

Kiva myös olisi jos joskus näyttelyisä myös pyörähtäisi saaden ulkopuolisen arvostelun koiran rakenteesta, muttei tämä ole ehto. Pääasia että koira saa rakastavan perheen ja kodin.

Liitän teidät, halutessanne, myös ensimmäiseen vuoteen lappalaiskoirat jäseniksi.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now