top of page

                 EDELLISET PENTUEET:

Cross L's Big Montana Sky @ Night Train saanut pentuja

PNP Sparkelly's Little But Spicy- Tacolla, 

Kaikki varattuja alustavasti

 

 

Tonka's Una June astutettu Ujolla

varmistellaan ultrassa kesäkuun alussa.

-Sansa x Vamos syksy 2023/kevät 2024
-Jojo x Vamos kevät 2024

En ota nimiä pentulistalleni jos olette jonossa muihin kasvattajiin! Eli jos olette oikeasti kiinnostuneita ja tosissanne ostamaan pentua meiltä ja yhdistelmistämme niin ottakaa yhteyttä tehkää pentukysely niin puhumme. 

Pyrimme pitämään vierailut miniminä, olette tervetulleita kerran tutustumaan meihin kun tiineys on varmistettu tai/ja toisen kerran pentujen ollessa 4-6 viikkoisia. Toivomme että yksityiselämämme ja pienlapsiperheen arkea kunnioitetaan, sekä pentujenkin. (esim. 6 pennun pentue, vierailut 3-5 kertaa per perhe, tekisi 18-30 vierailua yhteensä).

 

 

Kaikki pennut madotetaan, eläinlääkäritarkastetaan, sirutetaan, rekisteröidään,  ja kasvavat sisällä keskellä pienlapsiperheen arkea sekä tottuvat kaikenlaisin ääniin ja ympäristöihin ennen luovutusta n. 7-8 viikon ikäisinä.

Pentujen mukaan tulee pentupakkaus, hoito-ohjeet, tietoja vanhemmista ja tietysti kasvattajan tuen koko koiran elinajan aikana niin ilon kuin surun hetkillä. Joten jos et halua minut mukaasi koirasi elämään niin en ole oikea kasvattaja sinulle :) Haluan kuulla kuulumisia, haluan olla ylpeä, haluan auttaa, toivon että veisitte koiranne terveystarkastuksiin koiran saavuttua n. 1-3 vuoden iän [Lonkat, kyynärät, silmät, polvet, selkä (LTV, VA, SP)] , tärkeää tietoa meille rodun kasvattaville ja teille omistajina myös että rajoittaako terveys esim. harrastamista normaalisti jne. Laitan tämän kohdan kauppasopimukseen eli jos ette halua sitoutua terveystarkastamaan niin älkää ottako yhteyttä, kiitos.

Kiva myös olisi jos joskus näyttelyissä myös pyörähtäisi saaden ulkopuolisen arvostelun koiran rakenteesta, muttei tämä ole ehto. Pääasia että koira saa rakastavan perheen ja kodin. Koira aktiviiteetit ja harrastukset ja kilpailut on iso + valinnassani.

POISTAN AUTOMAATTISESTI VUODEN VANHOJA PENTUKYSELYJÄ JOS EI PYSYTÄ AKTIIVISINA.

bottom of page