top of page
montana.jpg

NARTUT

Cross L's Big Montana Sky @ Night Train

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

LTV0

VA1

Silmät: terveet 13.2.2023

Koko: 35cm

Terve vanhempien perusteella (testattuja pawprint genetics) CEA, CD, HSF4, HUU, CMR1, NCL6, prcd-PRA, MDR1.

CDDY-IVDD risk + CDPA - Terve Pawprint genetics

DM- kantaja Pawprint genetics

Montana on USAsta. Hän on kolmevuotias sosiaalinen pieni narttu. Hän on ruokaorientoitunut ja kiltti, hän osaa olla laumassa ja tykkää ihmisistä. Low drive. Montana on edellisen omistajan mukaan sopeutuvainen ja "easy-going" mitä myös itse huomaa ensivaikutelmasta. Tosi mukavanoloinen koira.

20230427_191025.jpg
20230427_190937.jpg

Tonka's Una June

Lonkat: GOOD

Kyynärät: NORMAL

Silmät: Distichiasis 04/2023

LTV näyttää normaalilta lonkkakuvassa.

Koko: 39cm

Juni on USAsta. Hän on privuotias narttu ja tykkää omista ihmisistä, hakeutuu lähelle ja on tottunut lapsiin ja elämän vilskeeseen sekä sisälläolosta. Medium to high drive. Juni on edellisen omistajan mukaan sopeutuvainen ja nopealiikkeinen, sen huomaa että jalat osaa käyttää ja käyttääkin. Eli tytössä on vähän energiaa, mutta osaa myös rauhoittua käpertyen sohvan nurkkaan. Hän todellakin hakeutuu rapsutuksiin ja tykkää olla lähellä. Ruokamotivoitunut. Heikkouksena lämpenee hitaasti uusille ihmisille.

293724679_10159917299862381_8981926288402925407_n (1).jpg
ELÄKKEELLÄ

FI MVA AMILOVE'S SILVER DOLLAR  ER30989/19

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet 10.8.2021

Koko: 38cm

 

CMR1 kantaja, muuten terveeksi testattu, Mydogdna.

CDDY-IVDD risk - Terve (Labogen)

Dolly on iloinen, sosiaalinen, melko rauhallinen, pehmeähkö ja nöyrä. Rakastaa ulkoilla vapaana niin pihalla kuin lenkillä. Voi olla vähän bitch muille koirille ennenkuin oppii niitä tuntemaan, hitaasti lämpeämä. Mutta toimii laumassa hyvin kun kaikki tietävät asemansa. On heti valmis tekemään asioita perheen kanssa, kuuliainen ja ei lähde karkumatkoille. Pentuna ei tykännyt auotmatkoista pahoinvoinnin takia, mutta nykyään hyppää autoon itse ja on aina valmis tulemaan mukaan ajelulle. Dolly hymyilee hampaillaan, mikä oli vierasta itselleni alussa kunnes huomasin että se on iloinen ele eikä aggressiivinen (kuten eka luulin). Irvistys saa ihmisen hymyilemään kun se näyttää niin hassulta.

Dolly on lempeä ja RAKASTAA rapsuja ja käpertyy mielellään syliin kaulaan kiinni illalla kun perhearki on rauhoittunut. Dolly on ruokailoinen, pieni possu, ei nirsoile.

Dollyn takakulmaukset voisi olla paremmat, mutta rakenne on kuitenkin terve mikä on pääasia. Dollylta löytyy energiaa halutessaan mutta omaa myös off nappulaa.

Dolly sterilisoitiin tokan pentueen kohdalla keisarinleikkauksen takia ja on täten eläkkeellä.

UROKSET

McRANCH LIL MAN PETE

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

LTV0

VA1

SP0

Silmät: terveet 10.8.2021

Koko: 39cm

Terve kaikista testatuista sairauksista geneettisesti, Mydogdna.

CDDY-IVDD risk - Terve

Toby on Texasista. Lupaava nuori Pieni Amerikanpaimenkoiran miesalku. Meillä on kovat odotukset ja suunnitelmia hänen suhteen. Tosi innoissaan olemme. <3 Syntynyt 8.6.2019. Toby on utelias, kiltti, nöyrä ja ihmisrakas. Pehmeähkö myös, mutta toimii arjessa hyvin. Ei tekisi kärpäsellekään pahaa. Avoimuus on hänen vahvuutensa. Tobylla ja miehelläni on niin ihana ja vahva side toisiinsa, Toby puhuu iltaisin kaikenlaisilla äänillä kun haluaa mieheni kiinnostuksen ja huomion. Erikoinen tyyppi tosiaan. Hän rakastaa juoksemista vapaana niin kotipihalla, metsissä tai pelloilla, hän ei ikinä ole juossut pois. Hän on heti valmis palvelemaan ja kuuntelemaan mitä pyydetään. Hän pomppii myös innokkaasti kun saavumme kotiin. Uusia ihmisiä (eritoten miehiä) kohtaan hän on eka hitaasti lämpeävä mutta sen jälkeen kuin hän huomaa että on kiltti niin hän heittäytyy molemmin käsin rapsuteltavaksi. Aivan valloittava herra.

Toby ei ole käytettävissä jalostukseen Suomessa, käytämme vain hänet pääosassa itse ja harkitetusti. Ulkomaille mahdollisesti käytettävissä, harkitetusti hyville sukutauluille omaaville nartuille.

PNP SPARKELLY'S LITTLE BUT SPICY

Taco on tarjolla jalostukseen terveille nartuille.

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

LTV0

VA1

Silmät: Distchiasis mild, 14.2.2023

Koko: 35-36cm

DNA testattu TERVEEKSI Embarkin kautta, sekä varmistettu CDDY, IVDD RISK JA CDPA LABOGEN kautta terveeksi.

Taco on meidän pikku leikkisä klovni. Hän rakastaa ylikaikken leluja, sekä hänen omaa laatikkoa. Hän kerää kaikki lelut aina laatikkoon ja jopa nukkuu niiden kanssa suussa. Melody (vanhin tyttäreni 10v) harjoittelee agilitya hänen kanssaan ja he ovat rakentanut vahvan suhteen toisiinsa. Taco on hupaisa, avoin ja sosiaalinen koira, joskus näyttää toki pepsodent hymynsä uusille koiratulokkaille/tuttaville.

bottom of page