DSC_0255.jpg
DSC_0202.jpg

Heiki tees Photography

ELÄKKEELLÄ

LUNA FI17689/15

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: OK

Koko: 52cm 

Pompe terve, prcd-PRA terve, DM terve

Perheesemme kuuluu alfanarttu Luna, riistaparkki.

Luna on iloinen, itsenäinen, rauhallinen, perherakas, viisas iso narttu (n. 19kg).

Luna rakastaa ulkoilua ja juoksemista vapaana niin pelloilla kun metsissä.

Luna on viisas ja tietää mitä haluaa. Hän tykkää rapsutuksista ja heittäytyy aina selälleen kaikille, eritoten vieraille. Hän kunnioittaa ihmisiä vaikka hän on aika itsenäinen. Lunalla on yksi hammaspuutos sekä pieni rasvanapa, muuten ollut terve paitsi yksi virtsatietulehdus pentuna ja kennelyskä syksyllä 2018. Lunaa motivoi parhaiten kehut, namit ja lelut tulee kakkosena.

Luna on sterilisoitu kolmannen pentueen jälkeen ja on täten eläkkeellä.

doly.jpg
119008454_10158562661812381_271766834969
ELÄKKEELLÄ

AMILOVE'S SILVER DOLLAR  ER30989/19

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet 10.8.2021

Koko: 38cm

 

CMR1 kantaja, muuten terveeksi testattu, Mydogdna.

CDDY-IVDD risk - Terve (Labogen)

Dolly on iloinen, sosiaalinen, melko rauhallinen, pehmeähkö ja nöyrä. Rakastaa ulkoilla vapaana niin pihalla kuin lenkillä. Voi olla vähän bitch muille koirille ennenkuin oppii niitä tuntemaan, hitaasti lämpeämä. Mutta toimii laumassa hyvin kun kaikki tietävät asemansa. On heti valmis tekemään asioita perheen kanssa, kuuliainen ja ei lähde karkumatkoille. Pentuna ei tykännyt auotmatkoista pahoinvoinnin takia, mutta nykyään hyppää autoon itse ja on aina valmis tulemaan mukaan ajelulle. Dolly hymyilee hampaillaan, mikä oli vierasta itselleni alussa kunnes huomasin että se on iloinen ele eikä aggressiivinen (kuten eka luulin). Irvistys saa ihmisen hymyilemään kun se näyttää niin hassulta.

Dolly on lempeä ja RAKASTAA rapsuja ja käpertyy mielellään syliin kaulaan kiinni illalla kun perhearki on rauhoittunut. Dolly on ruokailoinen, pieni possu, ei nirsoile.

Dollyn takakulmaukset voisi olla paremmat, mutta rakenne on kuitenkin terve mikä on pääasia. Dollylta löytyy energiaa halutessaan mutta omaa myös off nappulaa.

Dolly sterilisoitiin tokan pentueen kohdalla keisarinleikkauksen takia ja on täten eläkkeellä.

IMG_20210614_185621.jpg
_DSC2002.JPG
IMG_20210614_185657.jpg

McRANCH LIL MAN PETE

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: terveet 10.8.2021

Koko: 39cm

Terve kaikista testatuista sairauksista geneettisesti, Mydogdna.

CDDY-IVDD risk - Terve

Toby on Texasista. Lupaava nuori Pieni Amerikanpaimenkoiran miesalku. Meillä on kovat odotukset ja suunnitelmia hänen suhteen. Tosi innoissaan olemme. <3 Syntynyt 8.6.2019. Toby on utelias, kiltti, nöyrä ja ihmisrakas. Pehmeähkö myös, mutta toimii arjessa hyvin. Ei tekisi kärpäsellekään pahaa. Avoimuus on hänen vahvuutensa. Tobylla ja miehelläni on niin ihana ja vahva side toisiinsa, Toby puhuu iltaisin kaikenlaisilla äänillä kun haluaa mieheni kiinnostuksen ja huomion. Erikoinen tyyppi tosiaan. Hän rakastaa juoksemista vapaana niin kotipihalla, metsissä tai pelloilla, hän ei ikinä ole juossut pois. Hän on heti valmis palvelemaan ja kuuntelemaan mitä pyydetään. Hän pomppii myös innokkaasti kun saavumme kotiin. Uusia ihmisiä (eritoten miehiä) kohtaan hän on eka hitaasti lämpeävä mutta sen jälkeen kuin hän huomaa että on kiltti niin hän heittäytyy molemmin käsin rapsuteltavaksi. Aivan valloittava herra.

Toby ei ole käytettävissä jalostukseen Suomessa, käytämme vain hänet pääosassa itse ja harkitetusti. Ulkomaille mahdollisesti käytettävissä, harkitetusti hyville sukutauluille omaaville nartuille.

IMG_20210614_185154.jpg

PNP SPARKELLY'S LITTLE BUT SPICY

Lonkat: -

Kyynärät: -

Polvet: -

Silmät: -

Koko: 35-36cm

DNA testattu TERVEEKSI Embarkin kautta.

Taco on Unkarista, uusin Pampai perheenjäsenemme. Hän on tosi pieni, rohkea, aktiivinen poika. Hän rakastaa leikkimistä ja omasta pesästään. Hän on sosiaalinen, avoin ja pysyy hyvin vauhdissa mukana isompien koirien kanssa, riippumatta hänen koostaan.