top of page
_DSC2002.JPG
IMG_20210614_185657.jpg
tobba2.jpg

McRANCH LIL MAN PETE

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

LTV0

VA1

SP0

Silmät: terveet 10.8.2021

Koko: 39cm

Terve kaikista testatuista sairauksista geneettisesti, Mydogdna.

CDDY-IVDD risk - Terve

Toby on Texasista. Lupaava nuori Pieni Amerikanpaimenkoiran miesalku. Meillä on kovat odotukset ja suunnitelmia hänen suhteen. Tosi innoissaan olemme. <3 Syntynyt 8.6.2019. Toby on utelias, kiltti, nöyrä ja ihmisrakas. Pehmeähkö myös, mutta toimii arjessa hyvin. Ei tekisi kärpäsellekään pahaa. Avoimuus on hänen vahvuutensa. Tobylla ja miehelläni on niin ihana ja vahva side toisiinsa, Toby puhuu iltaisin kaikenlaisilla äänillä kun haluaa mieheni kiinnostuksen ja huomion. Erikoinen tyyppi tosiaan. Hän rakastaa juoksemista vapaana niin kotipihalla, metsissä tai pelloilla, hän ei ikinä ole juossut pois. Hän on heti valmis palvelemaan ja kuuntelemaan mitä pyydetään. Hän pomppii myös innokkaasti kun saavumme kotiin. Uusia ihmisiä (eritoten miehiä) kohtaan hän on eka hitaasti lämpeävä mutta sen jälkeen kuin hän huomaa että on kiltti niin hän heittäytyy molemmin käsin rapsuteltavaksi. Aivan valloittava herra.

Toby ei ole käytettävissä jalostukseen Suomessa, käytämme vain hänet pääosassa itse ja harkitetusti. Ulkomaille mahdollisesti käytettävissä, harkitetusti hyville sukutauluille omaaville nartuille.

PNP SPARKELLY'S LITTLE BUT SPICY

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

LTV0

VA1

Silmät: CLEAR 11.2.2022

Koko: 35-36cm

DNA testattu TERVEEKSI Embarkin kautta, sekä varmistettu CDDY, IVDD RISK JA CDPA LABOGEN kautta terveeksi.

Taco on tarjolla jalostukseen terveille nartuille.

Taco on meidän pikku leikkisä klovni. Hän rakastaa ylikaikken leluja, sekä hänen omaa laatikkoa. Hän kerää kaikki lelut aina laatikkoon ja jopa nukkuu niiden kanssa suussa. Melody (vanhin tyttäreni 10v) harjoittelee agilitya hänen kanssaan ja he ovat rakentanut vahvan suhteen toisiinsa. Taco on hupaisa, avoin ja sosiaalinen koira, joskus näyttää toki pepsodent hymynsä uusille koiratulokkaille/tuttaville.

293724679_10159917299862381_8981926288402925407_n (1).jpg
ELÄKKEELLÄ

FI MVA AMILOVE'S SILVER DOLLAR  ER30989/19

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet 10.8.2021

Koko: 38cm

 

CMR1 kantaja, muuten terveeksi testattu, Mydogdna.

CDDY-IVDD risk - Terve (Labogen)

Dolly on iloinen, sosiaalinen, melko rauhallinen, pehmeähkö ja nöyrä. Rakastaa ulkoilla vapaana niin pihalla kuin lenkillä. Voi olla vähän bitch muille koirille ennenkuin oppii niitä tuntemaan, hitaasti lämpeämä. Mutta toimii laumassa hyvin kun kaikki tietävät asemansa. On heti valmis tekemään asioita perheen kanssa, kuuliainen ja ei lähde karkumatkoille. Pentuna ei tykännyt auotmatkoista pahoinvoinnin takia, mutta nykyään hyppää autoon itse ja on aina valmis tulemaan mukaan ajelulle. Dolly hymyilee hampaillaan, mikä oli vierasta itselleni alussa kunnes huomasin että se on iloinen ele eikä aggressiivinen (kuten eka luulin). Irvistys saa ihmisen hymyilemään kun se näyttää niin hassulta.

Dolly on lempeä ja RAKASTAA rapsuja ja käpertyy mielellään syliin kaulaan kiinni illalla kun perhearki on rauhoittunut. Dolly on ruokailoinen, pieni possu, ei nirsoile.

Dollyn takakulmaukset voisi olla paremmat, mutta rakenne on kuitenkin terve mikä on pääasia. Dollylta löytyy energiaa halutessaan mutta omaa myös off nappulaa.

Dolly sterilisoitiin tokan pentueen kohdalla keisarinleikkauksen takia ja on täten eläkkeellä.

vamppp.jpg
vamppp.jpg

LESTER DE VEGAMESANA

Lonkat: -

Kyynärät: -

Polvet: -

LTV -

VA -

Silmät: -

Koko: ~43cm

DNA DM kantaja, kaikki muu TERVE myös CDDY IVDD risk CDPA.

Vamos on meidän uusin tulokas, Espanjasta. Vamos on rohkea, avoin, sosiaalinen nallekarhu. Vamos rakastaa ihmisiä ja lapsia. Hän on vahvarakenteinen ja komea nuori urosalku. Hän voi pahoin vielä autossa. 

bottom of page