ARISING HURRICANE BEAUTIFUL BUTTERFLY

Lonkat:-

Kyynärät:-

Polvet:-

Silmät: OK 30.8.2020

Sansa tulee asumaan Nitta Muurisen ja perheen kanssa Porvoossa. Sansa on Pieni Amerikanpaimenkoira. Hän on tuonti Saksasta. Meillä on kovia odotuksia häneltä ja toivotaan että hänestä kasvaa, tasapainoinen niin ulkonäöltään kuin luonteltaan.

IHKU BOUNCE BABY FI32169/19

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: terveet

Pompe: terve, prcd-PRA: terve, DM: terve      testattu mydogdna kautta

"Lempeä ja rakas Rupu! Eipä siltä temput huku. Haukkaa herkun maukkaan ja luokse juoksee täyttä laukkaa. Perheen pienimmistäkin tykkää ja välillä päätöksen tekoja lykkää. Korvat on tallella kyllä kun hauskanpitoa on yllä. Innolla oottaa, mitä seuraavaksi ja välistä hellin pieni katse pyytää sua rapsuttajaksi."

Rupu on lempeä, herkkä, nöyrä ja rauhallinen pusuttelija heiluvalla huiskuhännällä. Rapsutukset on paras juttu heti juoksuleikkien jälkeen. Ruuan suhteen Rupu nirsoilee, mutta lohi on herkuista herkuin. Rupu on todella sosiaalinen ja hyväntahtoinen ihmistä ja toisia koiria kohtaan. Hän osaa käyttää ääntään mutta sisällä on hiljainen. Tämä viisas karvatassu osaa ottaa omaa tilaa ja seuraa tarkkaan laumansa liikkeitä.

Hän asuu sijoituskodissa Heidi Järvenpään luona Helsingissä.

                                    

Ihku Cordial Collette FI53174/19

Lonkat: -

Kyynärät: -

Polvet: -

Silmät: -

Pompe, prcd-PRA, DM =Terve vanhempien perusteella

Mette asuu sijoituksessa Myrskylässä Jenna yrjaksen luona maatilassa.

Julia Toivonen 2020

                                    

Ihku Dark Diamond

Lonkat: -

Kyynärät: -

Polvet: -

Silmät: -

Pompe: terve vanhempien perusteella

prcd-PRA: -

DM: terve vanhempien perusteella

Didi asuu sijoituksessa Mimmi Salon luona Päijät-Hämeessä. Didi on hyvin sosiaalinen, aluksi jännittää uusia koiria mutta nopeasti tutustuu ja kohta leikkii. Kaikkia ihmisiä rakastaa ylikaiken. Hyvin vauhdikas ja kokoajan pitäisi tehdä jotain mutta osaa myös ottaa rennosti kun on pakko.Tottelee minua hyvin , kunhan malttaa. Namin eteen tekee mitä vain kunhan taaskin malttaa.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now