Lunas valpar föddes 30.6, 6 hanar, 2 tikar. Alla är för tillfället reserverade.

 

Myy (Ihku April Joy) har parats med Jedi (Crystal Jäämies). Om Myy kan du läsa på mina foderhundar sida, Jedi kan du läsa om via denna länk:

Beräknat är 19.8.2020,

dräktigheten kollas om en månad.

Väntelistan är överfull.

Skriver ej upp namn på min väntelista om ni står i kö för någon annan uppfödare! Men om ni är påriktigt intresserade och seriösa att köpa en valp just från mig eller min uppfödning/kombinationer så kontakta mig via valpförfrågan så pratas vi vid.  

Vi försöker hålla besöken till minimala. Ni är hjärtligt välkomna en gång på besök när dräktigheten är bekräftad eller/och en gång när valparna är kring 4-6 veckor gamla. Vi hoppas ni respekterar vårt privatliv som småbarnsfamilj och för valparnas skull med. (tex. Skulle alla familjer besöka oss 3-5 ggr före de flyttar så gör det en summa på 18-30 besök på en kull med 6 valpar).

 

 

 

 

Alla valpar avmaskas, veterinärcheckas, mikroshippas, registreras och växer mitt bland vår småbarnsfamiljs vardag. De vänjer sig vid många ljud och miljöer före de flyttar till sina nya hem vid 7-8 veckor ålders ålder.

Med valparna kommer det en valpförpackning, skötselråd, info om föräldrar, och såklart stöd av uppfödaren under hundens hela levnadstid, vid glädje och sorg. Så vill ni inte ha med mig att göras så är jag ej den rätte uppfödaren för er. Jag vill höra hur ni mår, vara stolt, vill hjälpa, jag hoppas ni vill föra hunden på hälsogranskning vid 1-3 års ålder (höfter, armbågar, ögon, knän) Vilket ger viktig information till oss uppfödare och till er som ägare också. Om hunden kan leva ett normalt liv med tanke på motion och hobbyn.

Jag hoppas också så många friska som möjligt går vidare i avel i något skede (ändå inte så det bildas matadorer! för hane är passlig mängd 1-5 kullar, tik 1-3 kullar).

Kul skulle det också vara ifall ni gått på utställning en gång under hundens livstid för att få en utomståendes syn på dess uppbyggnad. Men detta är ej kriterier utan önskemål och viktigast är att hunden får ett bra hem som familjemedlem.

Kommer att lägga till dig som medlem i lappalaiskoirat första året, om ni så vill.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now