SITUATIONEN JUST NU , VALPKÖN ÄR ÖVERFULL FÖR ÅRET 2020. VI BER ER VÄNLIGEN ATT INTE SKICKA MER FÖRFRÅGNINGAR FÖR VI DRUNKNAR REDAN I DE VI HAR FÅTT. VI FÖRSÖKER SVARA PÅ ALLA MED TANKE OCH TID. BER ER ÄNDÅ ATT INTE STÖDA VALPFABRIKER, FÖR DE BLOMSTRAR AV SITUATIONER SOM DESSA. KÖP ER HUND AV ANSVARSFULLA ÄRLIGA UPPFÖDARE. ÄR NI BEREDDA ATT VÄNTA PÅ ER VALP SÅ KAN NI GÄRNA TA KONTAKT FÖR ÅR 2021 PLANER, dock miniature american shepherd planerna för år 2021 är fullbokade! Nästa MAS planer vars lediga platser att köa är år 2022-23.

 

Välkommen till Kennel Ihku. Vi är en liten familjekennel i Borgå, södra Finland. Familjen består av 2 vuxna, 3 små barn, 2 hundar, 1 katt, 6 indiska löpankor och två kaniner. Vi älskar djur, speciellt hundar, och gillar att vara ute i naturen mycket. Vi bor i ett egnahemshus med en hektar gård, som omrings av skog, åkrar och några grannar. Vi har inga speciella hobbyn med hundarna, förutom att jag gillar att gå på några utställningar. Vi föder upp i förstahand älskvärda familjemedlemmar. 

Jag fick kennelnamnet Ihku godkänt i Januari 2017, Ihku är slang och betyder Härlig, ljuvlig, underbar.

Vår första kull föddes 1.4.2018.

Några länkar var du kan läsa mer om raserna:

Vårt mål är att föda upp stabila, vänliga , friska familjehundar, med tanken på dess ursprungliga syfte att fungera i flocken som en vallare. "Flappisen" är en klok ras som gärna använder sitt egna förnuft, med rätt inlärning så har man en härlig lättlärd hund! 

Flappisen är människans hund, vill följa familjen i alla sysslor. Men man måste tänka att den är en ursprunglig ras som också kan ha ganska stark egen vilja.

Miniature American Shepherd är en intelligent, aktiv , lättlärd hund med stark vall- och vaktinstinkt. Kan vara reserverad mot främlingar men inte skygg, fäster sig starkt med sin egna familj.

 

Ni är också hjärtligt välkommen hem till oss. 

Vy via mobilen kan blanda bilder och text.

  • Facebook Social Icon

Följ oss gärna på facebook också!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now