SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI MEILLÄ ON PENTUJONOT TÄLLE VUODELLE 2020 YLITÄYNNÄ! PYYDÄN TEIDÄT OLEMATTA LÄHETTÄMÄTTÄ VIESTIÄ KOSKA HUKUMME JO OLEMASSA OLEVIIN PENTUKYSELIJÖIHIN JA PYRIMME VASTAAMAAN JOKAISELLE HARKITETUSTI JA AJATUKSELLA. VAROITAN KUITENKIN PENTUTEHTALIJOISTA, KOSKA TÄLLAINEN TILANNE KUKOISTAA MYÖS SITÄ "BISNESTÄ", OSTAKAA PUHTAITA REKISTERÖITYJÄ KOIRIA VASTUULLISILTA KASVATTAJILTA. JOS KIINNOSTAA 2021 SUUNNITELMAT JA OLETTE VALMIIT ODOTTAMAAN PENTUA OTTAKAA IHMEESSÄ YHTEYTTÄ.

Tervetuloa Kennel Ihkulle. Olemme kotikennel Etelä-suomessa Porvoossa. Perheesemme kuuluu  2 aikuista, 3 pientä lasta, 3 koiraa, 1 kissa sekä yksi pupu. Asumme omakotitalossa hehtaarin pihalla jonka ympäröi metsät, pellot ja muutama naapuri. Rakastamme eläimiä, eritoten koiria, ja viihdymme ulkona paljon. Lapsetkin nauttivat kävelyistä metsissä. Emme ole aktiivisia koiraurheiluissa, mitä nyt joskus tykkään käydä näyttelyissä, ja kasvatamme ensisijaisesti koiriamme rakastettaviksi perheenjäseniksi.

Sain kennelnimen Ihku Tammikuussa 2017.

Ensimmäinen pentue syntyi 1.4.2018.

Linkkejä missä voi lukea enemmän roduista:

Pyrimme kasvattamaan vakaita, kilttejä, terveitä perheenjäseniä, huomioonottaen rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta paimenina.

Lapinkoira käyttää omaa päätä ja viisautta, oikea oppimistapaa käyttäen saatte tasapainoisen helppokoulutettavan koiran. Mutta täytyy muistaa että on alkuperäinen rotu ja vaatii myös pitkää pinnaa välillä.

Lapinkoira on ihmisen koira, haluaa olla perheensä kanssa.​

Pieni amerikanpaimenkoira on miellyttämishaluinen, viisas, perheensä kiintyvä, aktiivinen rotu. Voi olla varautunut vieraita kohtaan, olematta arka. Omaa vahvan paimennus- ja vahtivietin.

Mobiilinäkymä voi heittää kuvia ja tekstiä sekaisin.

  • Facebook Social Icon

Seuraa meidät myös facebookista!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now