Tervetuloa Kennel Ihkulle. Olemme kotikennel Etelä-suomessa Porvoossa. Perheesemme kuuluu  2 aikuista, 3 pientä lasta, 3 koiraa, 1 kissa, 5 juoksuankkaa sekä kaksi pupua. Asumme omakotitalossa hehtaarin pihalla jonka ympäröi metsät, pellot ja muutama naapuri. Rakastamme eläimiä, eritoten koiria, ja viihdymme ulkona paljon. Lapsetkin nauttivat kävelyistä metsissä. Emme ole aktiivisia koiraurheiluissa vielä, mitä nyt joskus tykkään käydä näyttelyissä, ja kasvatamme ensisijaisesti koiriamme rakastettaviksi perheenjäseniksi.

Sain kennelnimen Ihku Tammikuussa 2017. Nimi tuli siitä että haluan että se kertoo miten haluamme koiriemme/kasvattiemme olevan, IHKUJA.

Ensimmäinen pentue syntyi 1.4.2018.

Pyrimme kasvattamaan vakaita, kilttejä, terveitä perheenjäseniä, huomioonottaen rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta paimenina.

Lapinkoira käyttää omaa päätä ja viisautta, oikea oppimistapaa käyttäen saatte tasapainoisen helppokoulutettavan koiran. Mutta täytyy muistaa että on alkuperäinen rotu ja vaatii myös pitkää pinnaa välillä.

Lapinkoira on ihmisen koira, haluaa olla perheensä kanssa.​

Pieni amerikanpaimenkoira on miellyttämishaluinen, viisas, perheensä kiintyvä, aktiivinen rotu. Voi olla varautunut vieraita kohtaan, olematta arka. Omaa vahvan paimennus- ja vahtivietin. En suosittele Pientä amerikanpaimenkoiraa ekaksi koiraksi.

Mobiilinäkymä voi heittää kuvia ja tekstiä sekaisin.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now