Heiki tees Photography

ELÄKKEELLÄ

LUNA FI17689/15

Lonkat: B/B

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: OK

Pompe terve, prcd-PRA terve, DM terve

Perheesemme kuuluu alfanarttu Luna, riistaparkki.

Luna on iloinen, itsenäinen, rauhallinen, perherakas, viisas iso narttu (n. 19kg).

Luna rakastaa ulkoilua ja juoksemista vapaana niin pelloilla kun metsissä.

Luna on viisas ja tietää mitä haluaa. Hän tykkää rapsutuksista ja heittäytyy aina selälleen kaikille, eritoten vieraille. Hän kunnioittaa ihmisiä vaikka hän on aika itsenäinen. Lunalla on yksi hammaspuutos sekä pieni rasvanapa, muuten ollut terve paitsi yksi virtsatietulehdus pentuna ja kennelyskä syksyllä 2018. Lunaa motivoi parhaiten kehut, namit ja lelut tulee kakkosena.

AMILOVE'S SILVER DOLLAR  ER30989/19

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: Terveet 27.1.2020

 

MDR1 terve, CEA terve, CMR1 kantaja, DM terve, prcd-PRA terve, CD terve, HUU terve, PHC terve ja monta muuta sairauksia terve testattu Mydogdna:lla.

Dolly on rauhallisempi kuin useammat saman rotuiset. Hän rakastaa rapsutuksia ja löhöilyä iltaisin. Vähän väliinpitämätön vieraita kohtaan, jos vertaa Lunan. Dolly voi olla vähän narttumainen muille samanikäisille koirille, muuten on sosiaalinen ja kiltti yleensä. Dollyn takakulmaukset voisi olla paremmat, mutta rakenne on kuitenkin terve mikä on pääasia. 

McRANCH LIL MAN PETE

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: terveet

Terve kaikista testatuista sairauksista geneettisesti, Mydogdna.

Toby on Texasista. Lupaava nuori Pieni Amerikanpaimenkoiran miesalku. Meillä on kovat odotukset ja suunnitelmia hänen suhteen. Tosi innoissaan olemme. <3 Syntynyt 8.6.2019. Toby on utelias, kiltti, nöyrä ja ihmisrakas. Pehmeähkö myös, mutta toimii arjessa hyvin. Ei tekisi kärpäsellekään pahaa. Avoimuus on hänen vahvuutensa.

Toby ei ole käytettävissä jalostukseen Suomessa, käytämme vain hänet pääosassa itse ja harkitetusti. Ulkomaille mahdollisesti käytettävissä, harkitetusti hyville sukutauluille omaaville nartuille.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now