Heiki tees Photography

PENSIONERAD

LUNA FI17689/15

Höfter: B/B

Armbågar: 0/0

Patella: 0/0

Ögon: OK

Pompe fri, prcd-PRA fri, DM fri

Vår Alfa tik Luna är brun viltfärgad.

Hon är en väldigt glad, självständig, klok,  hund som älskar sin familj. Hon är en stor tik, ca. 19kg. Luna älskar allt uteliv, härligt att springa lös i natur och mark.

Luna är väldigt klok och vet vad hon vill i livet. Hon älskar att bli skrapad och "terroriserar"alla gäster med sin charm och kräver att de skall se henne. Älskar att kasta sig på rygg framför alla. Det fattas en tand hos henne och så har hon en fettnavel, annars har hon varit frisk förutom en urinvägsinflammation som valp och kennelhosta hösten 2018.

 Hon motiveras med beröm hellre än godis och leksaker.

AMILOVE'S SILVER DOLLAR  ER30989/1

Höfter: A/A

Armbågar: 0/0

Knän: 0/0

Ögon: Friska 27.1.2020

 

MDR1 fri, CEA fri, CMR1 bärare, DM fri, prcd-PRA fri, CD fri, HUU fri, PHC fri och många andra sjukdomar fri från. Testad i Mydogdna.

Dolly är en lugn tik om man jämför med rasens genomsnitt. Hon älskar att slöa och mysa på kvällarna. Dolly kan vara lite bitchig mot andra samma ålders hundar, men är för det mesta snäll och social. Hon bryr sig inte så mycket om gäster, som vår Luna. Bakvinklarna kunde vara bättre, men strukturen är frisk ändå vilket är huvudsaken.

McRANCH LIL MAN PETE

Höfter: A/A

Armbågar: 0/0

Knän: 0/0

Ögon: friska

Full panel fri via Mydogdna.

Toby är från Texas. Toby är en miniature american shepherd lovande unghane. Vi har höga förväntningar och hopp om honom. Så ivrig vad det blir. Född 8.6.2019. Toby är snäll, omtänksam, mjuk, öppen hane. Han skulle inte göra en fluga illa ens. 

Toby är ej tillgänglig till avel inom Finland, utomlands kanske till lovande, bra stamtavle ägda tikar, men dock väldigt sparsamt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now