top of page

 

 

 

 

 

 

IHKU BARK THE ICE FI32165/19 

Vili asuu Vaasassa Miikka Soon ja Oskari Kaskisen luona. Vili (Vilipetteri) on vauhdikas ja urheilullinen nuori mies. Käyttää tarvittaessa ääntään lenkeillä ja juttelee paljon ihan itsekseen ja leikkien yhteydessä. Virtaa riittäisi melkein loputtomiin ja aamuherätykset ovat kellon tarkkoja. Ehdottomasti oman laumansa koira vaikka koirapuistossakin on kivoja kavereita. Lempiherkku: kuivattu naudan reisiluu. Lempilenkit: metsäiset polut ja merimaisemat. Lempiväri: ruskea. Lempilelu: pieni vinkuva pöllö. Parhaat kaverit: Naapurin Jalo sekä mimmun ja isoiskän Viivi. Lempipahe: mamman jääkaapin loputtomat herkut.

IMG-20200425-WA0001.jpg
IMG-20200424-WA0032.jpg

IHKU BULLET WOOF FI32163/19 

Huru asuu Porvoossa Niklas ja Nonna kyrklundin luona. Huru on iloinen ja tasainen koira, sellainen ystävällinen kaikkien kaveri. Omaa myös vahtiviettiä. Ääntään käyttää ilmoittaessaan tulijoista ja menijöistä. Tyytyväinen siellä missä ihmisetkin ovat, oli kyseessä sitten reipas retkeily tai vaan rento kotoilu. Perusluonteltaan rauhallinen ja melko nöyrä. Ei ole kovin perso ruualle, tai vähintäänkin valikoiva ja se mitä syödään, syödään hitaasti nautiskellen. Hän on kyllä mainio tapaus ja täytyy sanoa ettei lapsiperheeseen voisi sopivampaa koiraa kai löytääkään. Hurulla on pikku napatyrä.

COLA.jpg

IHKU BOOM BOOM PAW FI32166/19 

Cola asuu Tuusulan Jokelassa Minna Qvick perheineen luona.Cola on ystävällinen pieni koiranalku. Colalla on pieni napatyrä.

BAIA.jpg

IHKU BARK SEASON FI32164/19 

Baía asuu Helsingissä Hirvosen perheellä. Baía on mahtava koira, tottelee hienosti ja on seurallinen. Tulee hyvin toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa. Kotona ei tuhoa kun vaan jos lattialle jää lasten leluja. Valikoiva ruuan suhteen.

IMG-20200424-WA0031.jpg

IHKU BOW WOW FI32168/19 

Martta asuu Tuusulan Jokelassa Tarulan perheessä. Martta on iloinen , leikkisä, sosiaalinen ja omaa laumaansa vahtiva perhekoira. Hrrastukset ovat pallopelit, mökkeily, kelliminen, vesijuoksu ja kiipeily.

RUPU.jpg

IHKU BOUNCE BABY FI32169/19 

Rupusta voitte lukea sijoituskoira-sivusta.

FANNY.jpg

IHKU BORN TO BEEP  FI32167/19 

Fanny on sosiaalinen Reipas koira joka päättäväisesti jokeltaa menemän. Fanny asuu Porvoosa Rita ja Kari Peltosen luona. Fannylla on pieni napatyrä.

bottom of page