APRIL-Litter

(Clicking on dogs name opens pedigree)

Myy on sosiaalinen, iloinen ja energinen typy. Puuhastelee mielellään mukana kaikessa niin kotona kuin tallillakin. Tulee toimeen kaikkien kanssa ja on aina innokas tutustumaan uusiin koirakvareihin ja ihmisiin.

Myy omaa vähän riista- saalisviettiä.

Kaikki hampaat löytyy suusta.

Miina on kiltti, miellyttämishaluinen ja todella helppo koira. Tykkää kaikista ihmisistä ja koirista, mutta jännittää uusia asioita ja tilanteita. Rakastaa löhöilyä, metsäretkiä ja puuhastelua perheen kanssa. Kaikki palikat suussa mutta pienenä oli pieni napatyrä.Asuu Enni Bertling perheessä Helsingissä.

Roosa on superkiltti ja alussa arkailee kaiken uuden edessä. Koko perheen koira, ja aina mukana kaikessa mitä maatilalla keksii. Rakastaa mahan rapsutuksia ja palloja. Pari hammaspuutosta.

Roosa asuu maatilalla Kaisa Uusi-Eskolan luona Vantaalla.

Neida on rauhallinen ja harkitsevainen koira, joka ei turhia hauku. Kotona se on melko huomaamaton ja viihtyy omissa oloissaan, mutta ulkona energiaa löytyy. Neidan mielestä jokainen vastaantuleva koira on potentiaalinen leikkikaveri, ja ihmisiltä on mukava hakea rapsutuksia jalkoihin nojaten. Lempitekemistä on kaverikoirien kanssa leikkiminen, omalla pihalla ympäristön tarkkaileminen ja metsäleikit.

Neida on leikattu suuren napatyrän takia pienenä, sen takia on suljettu jalostuksesta ja rekisteröity EI rekisteriin. 

Neida asuu Espoossa Kesäniemen perheessä.

Tiera on rohkea, kiltti, välillä sopivasti itsepäinen. Tykkää pääsääntöisesti kaikista (välillä hieman nuoremmat urokset epäilyttää). pieni napatyrä pienenä. Kaikki hampaat suussa.

Asuu Kari Virtasen luona Helsingissä kerrostalossa.

Kosmo on purrrrrrfection oman perheensä mielestä. Omaa pienen napatyrän.

Asuu Espoossa Kalsken perheessä.

Pyry on sosiaalinen, leikkisä ja kärsivällinen koira. Viihtyy niin muiden koirien kuin eri-ikäisten ihmisten kanssa. Metsä ja koirapuisto ovat lempipaikkoja. Vieraiden yleisin kommentti on: 'onpa sillä ihana naama!'

 

Pyry on leikattu pienenä suuren tyrän takia, mutta kuntoutui siitä hyvin. Pyryllä on myös häntämutka, sen takia on suljettu pois jalostuksesta EI rekisteriin.

Arja and Ilkka Muhonen, Helsinki

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now